Αυλαία στο 2023 με Greek Throwdown!


Η αυλαία του 2023 για τις εγχώριες διοργανώσεις πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19 Νοεμβρίου) στην Πάτρα! Το Greek Throwdown διεξάγεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τρίτη φορά μετά το 2019
και το 2022 (και 6η συνολικά σαν διοργάνωση), ωστόσο, φέτος μεταφέρεται σε νέο κλειστό γήπεδο. 

Περισσότεροι από 300 αθλητές σε 16 κατηγορίες (12 ατομικές, 4 ομαδικές) θα δώσουν το παρών στο αθλητικό κέντρο Λαδόπουλου (για χάρτη πατήστε ΕΔΩ) για να κυνηγήσουν τους στόχους τους, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα που θα προσφέρει φέτος η διοργάνωση. 


Για κάποιους αθλητές το φετινό Greek Throwdown θα σημάνει και το… άλμα τους από την scaled στην elite κατηγορία! Παράλληλα, πολλοί είναι αυτοί που επέλεξαν τις ομαδικές κατηγορίες εκεί όπου κάνουν την «εμφάνισή» τους οι team men scaled και team women με αρκετούς και αρκετές να τις προτιμούν. 

Ολοι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν και στα 5 workouts (7 βαθμολογούμενα καθώς τα δύο πρώτα αποτελούνται από δύο μέρη), 3 το Σάββατο και 2 την Κυριακή!

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στον χώρο που θα διεξαχθεί το τουρνουά την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου από τις 19:00 μέχρι τις 21:00. Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής το πρωί του Σαββάτου, ενώ αθλητές και ομάδες θα μπορούν να πάρουν τη θέση όσων δεν καταφέρουν να παραβρεθούν ενώ είχαν «κλείσει» σε πρώτη φάση την θέση τους.

Τα workouts είναι: 






Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με κιλά και λοιπές λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε το timetable και τα heats πατώντας ΕΔΩ.


Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts