O Pat στο κυνήγι του... Mat!

Η κυριαρχία του Mat Fraser τα τελευταία τρία χρόνια στα CrossFit Games είναι αδιαμφισβήτητη. Κάθε χρόνο ο Αμερικανός αθλητής δείχνει να είναι ανίκητος. Ο Patrick Vellner, πάντως, ελπίζει πως θα μπορέσει να σπάσει την παντοκρατορία του αντιπάλου του σε περίπου ένα μήνα στο Μάντισον.


Ο 28χρονος Καναδός έχει βρεθεί στο πόντιουμ και στις τρεις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος, τερματίζοντας δεύτερος πέρυσι.

Η ιδιαιτερότητα του 28χρονου Vellner σε σχέση με τους περισσότερους αθλητές είναι πως δεν ασχολείται αποκλειστικά με το CrossFit. Μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην χειροπρακτική και έχει δηλώσει πως έχει την ίδια αφοσίωση τόσο στο CrossFit, όσο και στο να γίνει ένας εξαιρετικός χειροπράκτης.
«Μου αρέσει αυτή η αλλαγή. Ξεφεύγω από τις εργασίες, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και το αντίθετο» έχει τονίσει ο 28χρονος, προσθέτοντας πως «αυτό με κρατάει σε ισορροπία».
Ο Vellner με τη στάση του και την αποφασιστικότητά του έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και τη φετινή σεζόν βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.
«Δεν το κάνει εύκολο για κανέναν» ανέφερε σχετικά με τον μεγάλο του αντίπαλο. «Θα πρέπει να τα δώσω όλα και θα το κάνω» υπογράμμισε ο Vellner.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts