«Τρέλα» στο Mayhem!

Το κενό που αφήνουν τα Games, αναφορικά με τις ομάδες, καλύπτει ο Ριτς Φρόνινγκ με το Mayhem Madness!
Ο οκτάκις πρωταθλητής θα διοργανώσει από τις 2 έως τις 9 Αυγούστου τουρνουά στο Κούκβιλ αποκλειστικά για ομάδες, μιας και στα φετινά Games θα υπάρξει μονάχα ατομικό.
Μετά το απόλυτα επιτυχημένο sanctioned event «Mayhem Classic» στα μέσα Ιανουαρίου που αφορούσε το ατομικό, ο Φρόνινγκ επιστρέφει τόσο ως οικοδεσπότης όσο και ως αθλητής με την ομάδα του CrossFit Mayhem Freedom. Μάλιστα, θα υπάρχει δωρεάν ζωντανή κάλυψη προκειμένου να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι του σπορ σε όλο τον κόσμο.

Συνολικά, θα αγωνιστούν 12 ομάδες. Οι 9 που θα λάβουν πρόσκληση είναι οι νικήτριες των sanctioned events που πρόλαβαν να διεξαχθούν μέχρι το παγκόσμιο lockdown, ενώ τρεις ακόμη θα περάσουν μέσω online προκριματικών.

Οι πρώτες προσκλήσεις θα αποσταλούν στις κάτωθι ομάδες:
1. Filthy 150 – ROMWOD Meat Squad
2. SouthFit CrossFit Challenge – Odd Squad
3. Pandaland CrossFit Contest – Team Butchers Lab
4. Dubai CrossFit Championship – MisFit P10 Performance
5. Strength in Depth – CrossFit Mayhem Freedom
6. Norwegian CrossFit Championship – The Program
7. Wodapalooza – Team WIT
8. Australia CrossFit Championship – Mayhem Independence
9. Brazil CrossFit Championship – Tarranis Lifetree

Οι ημερομηνίες των προκριματικών θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ σε αυτά θα αγωνιστούν και οι ομάδες που έχουν ήδη πάρει εισιτήριο για λόγους κατάταξης.

Το Format

Η διοργάνωση φαίνεται πως δεν θα έχει να ζηλέψει σε κάτι από τα Games. Ο Φρόνινγκ σχεδιάζει ένα πολύ σκληρό τεστ για όλους.
Οι 12 ομάδες θα αγωνιστούν στις 2-3 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει μία ημέρα ρεπό στις 4 του μήνα.
Στη συνέχεια, θα απομείνουν 8 διεκδικήτριες και θα ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο (2 ημέρες αγωνισμάτων, μία ρεπό).
Ετσι, θα φτάσουμε στο… Final-4 για τις δύο τελευταίες ημέρες του τουρνουά, όπου και θα στεφτεί η νέα πρωταθλήτρια.

Διαλέγουν ομάδες και φίλαθλοι!

Είναι γνωστό πως ο Φρόνινγκ σχεδιάζει εντυπωσιακά workouts. Ωστόσο θα ήταν άδικο να αγωνιζόταν σε workouts που είχε σχεδιάσει ο ίδιος και τα ήξερε από πριν η ομάδα του.
Ετσι, μπορεί μεν ο Αμερικανός αθλητής να διατελέσει και χρέη… Ντέιβ Κάστρο, όμως οι επιλογές θα γίνουν από τις ομάδες και τους οπαδούς.
Στα μέσα Ιουνίου θα ανακοινωθεί μία πληθώρα από WODs, που έχουμε δει και στο παρελθόν σε Games και Regionals. Οι ομάδες ανάλογα με την κατάταξή τους στα προκριματικά θα μπορέσουν να επιλέξουν εκείνες από ένα workout! Κάθε ομάδα από την 1η μέχρι τη 10η θέση των προκριματικών θα επιλέξει ένα WOD, ενώ στη συνέχεια οι θέσεις 1-5 θα έχουν και μία δεύτερη επιλογή. Τα workouts που θα απομένουν θα επιλεγούν από ψηφοφορία των οπαδών!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts