Στα υπόγεια είναι η θέα!

Στο ρετιρέ από την… υπόγα θέλει να φτάσει ο Γιώργος Καράβης! Ο εκ των κορυφαίων αθλητών του CrossFit στην Ελλάδα μπήκε δυναμικά στο χώρο του online προγραμματισμού με το «basement training»!


Το νέο εγχείρημα του Καράβη γεννήθηκε, όπως μαρτυρά και το όνομά του από το υπόγειό του, όταν και λίγο πριν από την καραντίνα το εξόπλισε με τα απαραίτητα για δυνατά workouts. «Πάμε για προπονήσεις στην υπόγα» ήταν το σύνθημα του 25χρονου αθλητή παρέα με έναν φίλο του. Η… υπόγα μετά από μερικές μέρες… εξευρωπαΐστηκε και έγινε basement, ενώ παράλληλα ήρθε και η ιδέα για το basement training.

Εξάλλου, ο Καράβης έχει αναλάβει εδώ και καιρό τον προσωπικό του προγραμματισμό και μέχρι στιγμής, με τα αποτελέσματά του στους πρόσφατους αγώνες (Athens Throwdown 2019, French Throwdown 2019, Strength in Depth 2020), δείχνει να ξέρει πολύ καλά το δρόμο της επιτυχίας.
Μία επιτυχία που θέλει να μοιραστεί και με τους ασκούμενους που θα επιλέξουν το basement training.


Οι επιλογές είναι τρεις: Full Program, Strength και Engine.

Η προπόνηση στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαρκεί περίπου 2 ώρες με 5 προπονήσεις την εβδομάδα και μία ημέρα active rest. Περιλαμβάνει τα πάντα, όπως engine, conditioning strength, gymnastics, ενώ το κόστος είναι 27 ευρώ το μήνα.

Από εκεί και πέρα κάποιος μπορεί να επιλέξει μία από τις δύο υποενότητες.
Το engine και το strength περιλαμβάνουν 5 προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας 40-45 λεπτών, που επικεντρώνονται στην αντοχή και τη δύναμη αντίστοιχα. Τα δύο αυτά προγράμματα έχουν κόστος 18 ευρώ το μήνα.

Το καράβι του basement training… σάλπαρε, λοιπόν, με τον καπετάνιο Καράβη στο τιμόνι, έτοιμο να καθοδηγήσει τους online αθλητές του στους στόχους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts