Κάστρο εφ' όλης της επικαιρότητας!

Νέα αλλαγή στην ημερομηνία του Οπεν για τη σεζόν του 2021 προανήγγειλε ο Ντέιβ Κάστρο, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι αυτός που θα προγραμματίζει τα Games.

Ο εκτελών χρέη CEO της CrossFit, μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση στον Ερικ Ρόζα, είχε διαδικτυακή συνομιλία με τους Ριτς Φρόνινγκ και Ρόρι Μακέρναν απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις τους και δίνοντας σημαντικές ειδήσεις.


  • Το Οπεν αναμένεται να μεταφερθεί εκ νέου την περίοδο του Φεβρουαρίου/Μαρτίου για τη νέα σεζόν με τον Κάστρο να υπογραμμίζει, πάντως, πως σίγουρα δεν θα γίνει τον Οκτώβριο εξαιτίας και της αλλαγής στην ημερομηνία διεξαγωγής των Games (προγραμματισμένα προς ώρας για τις 14 Σεπτεμβρίου)
  • Ο Κάστρο είχε πει πριν από μερικές ημέρες πως θα ήθελε να αναλάβει το ρόλο του ο Ριτς Φρόνινγκ ως εκείνος που βγάζει τα workouts για τα Games, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει πια. «Ναι θα κάνω το πρόγραμμα εγώ για φέτος, για του χρόνου, για όσο πάρει» σχολίασε ο Κάστρο, προσθέτοντας πως ο Ρόζα είναι μεγάλος υποστηρικτής των Games και θέλει να γίνουν ένα ακόμα πιο μεγάλο event. 
  • Αναφορικά με το μέλλον των sanctioned events, ο Κάστρο σημείωσε πως «ακόμα είναι νωρίς για να πούμε τι θα γίνει» και πως σύντομα θα υπάρξουν συζητήσεις τόσο με τη νέα ηγεσία της CrossFit, όσο και με τους οργανωτές ανά τον κόσμο για το τι φορμάτ αξίζει να ακολουθηθεί. 


Ο νυν CEO έριξε και τα βέλη του για την κριτική που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες τονίζοντας ότι «σου γυρίζουν τη γ@μ...νη πλάτη τους μέσα σε ένα λεπτό» ενώ αναγνώρισε πως «είναι δύσκολο να είσαι στο προσκήνιο».

Κλείνοντας, ο Κάστρο δεσμεύτηκε πως «θα κάνουμε αλλαγές» αναφερόμενος στο μέλλον της κοινότητας του CrossFit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts