Επίσημο: Ιδιοκτήτης του 100% της CrossFit ο Ερικ Ρόζα!

Στα χέρια του Ερικ Ρόζα πέρασε και επίσημα η CrossFit! Ο νέος ιδιοκτήτης και CEO πια της εταιρείας αποκάλυψε την είδηση τονίζοντας πως «η πραγματική δουλειά αρχίζει τώρα»! Μετά από περίπου ένα μήνα, ο Γκρεγκ Γκλάσμαν αποτελεί παρελθόν.
Επισήμως τουλάχιστον…

Στην ανακοίνωσή του ο Ερικ Ρόζα ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Στο CrossFit κάθε μέρα μαθαίνουμε την αξία της σκληρής δουλειάς, της ευθυμίας και της κοινής θυσίας προς ένα κοινό στόχο.
Ακολουθώντας ένα μήνα σκληρής δουλειάς από αρκετούς ανθρώπους, είμαι ενθουσιασμένος να αναφέρω πως υπογράψαμε το τελικό συμβόλαιο για την απόκτηση του 100% της CrossFit από τον Γκρεγκ Γκλάσμαν. Θα με πλαισιώσει στην απόκτηση της εταιρείας η Berkshire Partners, μία επενδυτική εταιρεία από τη Βοστώνη.
Τώρα η πραγματική δουλειά ξεκινάει.

Βλέπω σχεδόν απεριόριστες ευκαιρίες για το CrossFit ώστε να γίνει η ηγετική πλατφόρμα παγκοσμίως για την υγεία, την ευτυχία και την απόδοση. Καθώς εργαζόμαστε προς αυτό το σκοπό, σήμερα θέλω να συγκεντρωθώ στις άμεσες προκλήσεις.
Μέχρι τώρα, η ομάδα μου κι εγώ έχουμε μιλήσει απευθείας με εκατοντάδες άτομα, λάβαμε και διαβάσαμε e-mails και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την ειλικρίνεια, τις ευχές, τις υπέροχες ιδέες και τη σκληρή αγάπη.
Εχουμε εντολή να εργαστούμε σκληρά προς την εξάλειψη του ρατσισμού και του σεξισμού. Χρειάζεται αλλαγή και πρέπει να σκεφτούμε έξω από τα πλαίσια για να αγγίξουμε αυτούς που δεν αισθάνονται καλοδεχούμενοι στο CrossFit.
Την ίδια ώρα ο COVID-19 έχει δημιουργήσει πρωτοφανείς προκλήσεις στην κοινότητά μας. Πρέπει να βοηθήσουμε τα affiliate γυμναστήρια να ανταπεξέλθουν μέσα σε αυτή την πανδημία.
Τέλος, εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διοργανώσουμε ασφαλή Games στα μέσα του Σεπτέμβρη.
Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και τη συνεργασία σας στη σκληρή δουλειά που έπεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts