21.1: Ανοιξε η αυλαία με γκρίνια!


Απογοήτευση προκάλεσε στους περισσότερους η ανακοίνωση του πρώτου workout του φετινού Οπεν. Το 21.1 αποτελείται από δύο ασκήσεις: Wall walks και Double Unders.



Η ανακοίνωση του Ντέιβ Κάστρο δεν ικανοποίησε το μεγαλύτερο μερίδιο της κοινότητας του CrossFit, επιλέγοντας μία άσκηση (wall walks) που συνήθως βλέπαμε σε scaled κατηγορίες. Αναμφισβήτητα, το workout είναι αρκετά δύσκολο και απαιτητικό για τους ώμους και με «επιθετικό» time cap, ωστόσο, δεν δείχνει καθόλου διασκεδαστικό. 

Και με μόλις τρία workout στο φετινό Οπεν (εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη) θα περίμενε κανείς πως θα έχει δοθεί έμφαση στο να είναι όλα πιο απολαυστικά για τους αθλητές.

Τα σχόλια δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά στο Διαδίκτυο. «Καταλαβαίνω γιατί αποσύρθηκε ο Φρέιζερ», «μεγάλη απογοήτευση», «καλό τεστ, βαρετές ασκήσεις», ήταν μερικά από αυτά. 


Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το 21.1 και είναι το ίδιο για όλους τους αθλητές σε όλο τον κόσμο. Απαιτεί μεγάλη αντοχή στους ώμους και καλή τεχνική για τα διπλά περάσματα με το σχοινάκι. 

Ο δρόμος προς τα Games ξεκινά…



1 σχόλιο:

  1. Πάντα υπάρχουν γκρίνιες με την ανακολινωση των workout. Θεωρώ πανέξυπνη την επιλογή των ασκήσεων γιατί ο απώτερος σκοπός είναι να μπορούν να συμμετέχουν όλοι κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας. Οι αθληταράδες ας περιμένουν να περάσουν στα quartefinals.

    Φτάνει με την γκρίνια και τα άσχημα σχόλια. Όχι άλλος αρνητισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts