Το 2021 λέει... bye με τη μάχη στο Ντουμπάι!


Γιώργος Καράβης και Αλεξ Κωτούλας ρίχνονται στη μάχη του Dubai CrossFit Championship για το επόμενο τριήμερο (16-18/12). Μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο καλεντάρι της σεζόν, ρίχνει την αυλαία για το 2021 με μερικές πολύ σπουδαίες… επιστροφές!

Ο Ρίκι Γκαράρντ θα βρεθεί ξανά σε αγωνιστικούς χώρους μετά από τέσσερα χρόνια λόγω τιμωρίας για χρήση αναβολικών και όλοι περιμένουν να δουν την απόδοσή του, ενώ από πολύμηνους τραυματισμούς επιστρέφουν οι Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ και Βίλι Ζορζ.

Οι δύο Ελληνες αθλητές ευελπιστούν να κλείσουν την χρονιά με μία επιτυχημένη παρουσία στο Ντουμπάι. Ο Καράβης, που την περασμένη Κυριακή κατέκτησε το τουρνουά της Μαδρίτης, καλείται να διαχειριστεί και την κόπωση, ενώ ο Κωτούλας επιστρέφει στη μεγάλη σκηνή μετά το Strength in Depth τον Ιανουάριο του 2020 (τα προημιτελικά και τα ημιτελικά για τα Games φέτος την Ανοιξη ήταν online στην Ευρώπη λόγω κορονοϊού).

Η αποστολή τους, βέβαια, είναι αρκετά δύσκολη, μιας και θα βρουν απέναντί τους μερικά ηχηρά ονόματα του σπορ. Πέραν των Γκαράρντ και Ζορζ, στο Ντουμπάι βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Κρενίκοφ, Αντλερ, Χουντέ και τα αδέλφια Τζούκιτς. Αναμένεται σκληρή μάχη μέχρι τέλους.

Εντυπωσιακό είναι και το ρόστερ των γυναικών, παρά την απουσία της σούπερ σταρ, Τία Κλερ Τούμι. Η παρουσία της Σίγκμουντσντοτιρ σε συνδυασμό με εκείνες τις Χόρβαθ, Μιγκάλα, Χόλτε, Μπριγκς, Κάρι είναι αρκετές για να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον.

Το τουρνουά ξεκινά τα ξημερώματα της Πέμπτης (4:45 το πρωί ώρα Ελλάδς) με διπλό αγώνισμα, ενώ από τρία events αναμένεται να υπάρξουν την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα. Η πρώτη ημέρα δεν θα έχει κάλυψη, ωστόσο, τα αγωνίσματα της Παρασκευής και του Σαββάτου θα μεταδοθούν από το κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube.

Ακολουθούν οι μέχρι στιγμής γνωστές ώρες για τα event. Αναλυτικά οι ώρες και τα event που θα αγωνιστούν οι Καράβης και Κωτούλας θα ανεβαίνουν στο Ινσταγκραμ ΕΔΩ.

 

ΠΕΜΠΤΗ

Event 1A (4:45)

Event 1B (6:22)

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Event 2 (14:00)

Event 3 (16:05)

Event 4 (18:21)

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

Event 5 (14:00)

Event 6A (15:40)

Event 6B

Event 7

 

 

Αναλυτικά το ρόστερ των αθλητών:

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

Sara Sigmundsdottir

Laura Horvath

Kristin Holte

Sam Briggs

Gabi Migala

Emma Cary

Emily Rolfe

Mikaela Norman

Rebecka Vitesson

Andrea Nisler

Emma Lawson

Karin Frey (WD)

Thuridur Helgadottir

Julie Hougard Nielsen

Jacqueline Dahlstrom

Christina Agerbeck

Eik Gylfadottir

Evie Hollis

Manon Angonese

Martine Solheim

 

 

ΑΝΔΡΕΣ

Lazar Dukic

Jeff Adler

Andre Houdet

Henrik Haapalainen

Ricky Garard

Roman Khrennikov

Shalan Mahmood

Elliot Simmonds

Uldis Upenieks (WD)

Willy Georges

Tola Morakinyo

Fabian Beneito

Sam Stewart

Giorgos Karavis

Alex Kotoulas

Luka Dukic

Moritz Fiebig

Bronislaw Olenkowicz

Mohamed El Omda

Simon Mantyla

 

*WD: τέθηκαν εκτός

Όπως πάντα, οι διοργανωτές του Ντουμπάι δεν… λυπούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Ετσι ο νικητής κάθε κατηγορίας θα έχει λαμβάνειν 50.000 δολάρια! Η δεύτερη θέση «πληρώνει» 30.000, 20.000 η τρίτη, 10.000 η τέταρτη και 5.000 η πέμπτη. Επιπλέον οι τρεις πρώτοι σε κάθε workout θα εισπράττουν 3.000, 2.000 και 1.000 δολάρια αντίστοιχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts