Επιστρέφουν Γκλάσμαν-Κάστρο!


Η ώρα της μεγάλης επιστροφής έφτασε! Γκρεγκ Γκλάσμαν και Ντέιβ Κάστρο επιστρέφουν στην CrossFit. Οι πιέσεις των αθλητών και του κόσμου «υποχρέωσαν» τα νέα αφεντικά να τους επαναφέρουν στον οργανισμό. 


Μπορεί ο Γκλάσμαν να μην είναι πια το νούμερο 1, ωστόσο, θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τον προγραμματισμό των προπονήσεων για τους ασκούμενους άνω των 50. Θα διοργανώνει, μάλιστα και camp στο σαλόνι του σπιτιού του, χρησιμοποιώντας τον καναπέ του, σκουπόξυλα και μπουκάλια με νερό, τα οποία θα φέρουν την υπογραφή της Rogue, που λανσάρει νέα σειρά των συγκεκριμένων προϊόντων σε προνομιακές τιμές (ενδεικτικά 999,99 δολάρια το σκουπόξυλο).


Ο Κάστρο, από την πλευρά του, δεν θα είναι ο διευθυντής των Games, αλλά θα αναλάβει την εκπαίδευση των αθλητών στην σκοποβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η CrossFit θα εισάγει στα Games αγωνίσματα στόχων (τοξοβολία, αεροβόλο, βελάκια, ρίψη χαρτιού σε καλάθι  αχρήστων και άλλα παρεμφερή). Λόγω της μεγάλης του εμπειρίας με τα όπλα και την ικανοποίησή του από αυτά, ο Κάστρο αυτοπροτάθηκε για τον νέο ρόλο.

Η επιστροφή των δύο ανδρών έφερε πλατιά χαμόγελα στην κοινότητα του CrossFit, που θα δει ξανά τα γνώριμα πρόσωπα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts