Επιασε κορυφή η Σάρα - Χαμηλά Κωτούλας, Θεοφανίδης

Στην πρώτη θέση του Leaderboard του Greek Throwdown Dubai CrossFit Championship ανέβηκε η Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ μετά το πέρας της δεύτερης ημέρας. Με λάθη συνεχίζεται η διοργάνωση. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.
Ενα event περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στο Ντουμπάι, που ελάχιστοι παρακολούθησαν εκ του σύνεγγυς.
Στο ομαδικό, ο Ριτς Φρόνινγκ παραδέχθηκε πως έγινε λάθος στο βάρος της μπάλας που χρησιμοποίησαν οι αθλητές, καθώς δεν θα έπρεπε να είναι heavy. Ετσι, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να μειώσουν το ύψος του στόχου των ανδρών, τοποθετώντας τον όσο και στις γυναίκες. Βέβαια, ο οκτώ φορές κάτοχος των Games (4 ατομιικό, 4 ομαδικό) τόνισε πως ότι και να συμβεί ο κάθε αθλητής πρέπει να είναι προετοιμασμένος για το άγνωστο.

Οι αλχημείες δεν πέτυχαν στους Αραβες ούτε την πρώτη ημέρα, που οι αθλητές βρέθηκαν σχεδόν μόνοι τους στη μέση του πουθενά να αγωνίζονται ενώ στο βάθος ακούγονταν προσευχές από τους τοπικούς ιμάμηδες.

Στο ατομικό max Clean & Jerk μπροστά σε ελάχιστο κόσμο έγινε μία σπουδαία μονομαχία. Ο Μορακίνιο εντυπωσίασε με lift στα 173 κιλά ενώ τον ακολούθησε ο Αντλερ με 171. 
Και τη δεύτερη μέρα Κωτούλας και Θεοφανίδης δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Στις γυναίκες, η Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ μοιράστηκε την κορυφή του event με την Νατόρι (αμφότερες σήκωσαν 112 κιλά), ωστόσο, η Ισλανδή σκαρφάλωσε μόνη πρώτη ξεπερνώντας για μόλις 4 βαθμούς τη Σαμάνθα Μπριγκς.

Η δράση συνεχίζεται αύριο.

Βρείτε την κατάταξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts