Με εισιτήριο το Athens Throwdown!

Τον… οβολό τους θα πρέπει να καταβάλουν φέτος όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς το Athens Throwdown! Οι ιθύνοντες της διοργάνωσης αποφάσισαν να μην υπάρχει ελεύθερη είσοδος στο χώρο του γηπέδου του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο για τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 3-5 Απριλίου. Η ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε δεκτή με αρκετές αποδοκιμασίες.


Αύριο, 19/2/2020 ξεκινά η προπώληση με τις early bird τιμές. Συγκεκριμένα υπάρχουν τρεις επιλογές ώστε ο θεατής να διασφαλίσει την είσοδό του στις εξέδρες του γηπέδου.
1. Εισιτήριο Early Bird:
Εισιτήριο 3 ημερών: 15 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη)
2. Εισιτήριο Special Ergathlon:
Ομάδες των 2: 40 Ευρώ (20 Ευρώ ανά άτομο, συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη)
Περιορισμένη διαθεσιμότητα 200 ομάδων!
3. Εισιτήρια General Admission:
Εισιτήριο 1 ημέρας: 8 Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη)
Εισιτήριο 3 ημερών: 20 Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται φόροι και τέλη)
Τα εισιτήρια General Admission θα είναι διαθέσιμα από την 1η Μαρτίου.



Οι θεατές θα λάβουν ένα βραχιολάκι κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, χωρίς το οποίο δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο χώρο. Μάλιστα, όπως αναγράφεται στο site της διοργάνωσης δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασής του σε περίπτωση απώλειάς του. Τα εισιτήρια θα τα βρείτε εδώ.

Το Athens Throwdown αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μεγαλύτερη διοργάνωση CrossFit στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο θέτει τον πήχη ολοένα και ψηλότερα, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από την συντριπτική πλειοψηφία των αθλητών και των θεατών.

Τα συν και τα πλην


Η επιβολή εισιτηρίου για το 2020 έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.

+Είναι δεδομένο πως για να πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο απαιτείται χρόνος και (πολύ) χρήμα. Η ύπαρξη ικανοποιητικών  χρηματικών επάθλων αποτελεί μαγνήτη για σημαντικούς αθλητές που ανεβάζουν επίπεδο τη διοργάνωση. Παράλληλα, τα έσοδα δίνουν τη δυνατότητα στους διοργανωτές να έχουν περισσότερο προσωπικό και εξοπλισμό, προκειμένου όλα να κυλήσουν απροβλημάτιστα.

-Από την άλλη πλευρά, η ύπαρξη εισιτηρίου και μάλιστα σε αυτές τις τιμές είναι πιθανό να αποθαρρύνει αρκετούς από το να επισκεφθούν το τουρνουά. Αναμφίβολα πολλοί από τους θεατές θα έρχονταν στο Athens Throwdown για να στηρίξουν κάποιον φίλο τους που θα αγωνιστεί και ίσως κάνουν πίσω. Συν τοις άλλοις, οι περισσότεροι ξεκινούσαν να υπολογίζουν έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτησης, ενώ τώρα θα πρέπει να μπει άλλη μία παράμετρος στο τεφτέρι τους, σε καιρούς που οι περισσότεροι δεν έχουν μεγάλη οικονομική ευχέρεια. Ηδη, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της διοργάνωσης δείχνουν ότι ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με αυτή την εξέλιξη.

Με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής τους τελευταίους 14 μήνες, το Athens Throwdown είναι μία διοργάνωση που έχει τα φόντα να συμπεριληφθεί στο καλεντάρι των Sanctionals. Ωστόσο, για την ώρα κάτι τέτοιο δεν ισχύει και αυτό έχει τις επιπτώσεις του.
Η ύπαρξη τόσων πολλών, πλέον, sanctioned events τραβάει τα μεγαλύτερα ονόματα, κάτι που πλήττει τα Throwdowns. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Αλεξ Κωτούλα που σε αντίθεση με πέρυσι δεν θα αγωνιστεί στο Φάληρο, καθώς μία εβδομάδα μετά το Athens θα κυνηγήσει την πρόκρισή του στα Games μέσω Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts