Ολοι... σούζα στο Wodapalooza!

Τιτανομαχίες στο Μαϊάμι! Πλειάδα κορυφαίων ονομάτων του CrossFit συγκρούεται από αύριο και μέχρι την Κυριακή στο Wodapalooza, ένα από τα μεγαλύτερα sanctioned events της σεζόν, που αναμένεται να κρατήσει τους θεατές στο.. πόδι! Δυστυχώς, η κάλυψη δεν είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το τουρνουά θα πρέπει να πληρώσει συνδρομή πατώντας εδώ.


Η τρεις φορές κάτοχος των Games,  περσινή πρωταθλήτρια της διοργάνωσης και νικήτρια του Mayhem Classic, Τια Κλερ Τούμι, θέλει να κόψει τον αέρα της Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ που παλεύει για διάκριση. Η Ισλανδή έρχεται από δύο σερί νίκες σε sanctionals (Filthy 150 και Ντουμπάι), αλλά και την πρωτιά στο Οπεν και θα προσπαθήσει να στείλει το μήνυμα πως φέτος μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την μεγάλη της αντίπαλο.

Μετά κι από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Αννι Θόρισντοτιρ, αλλά και το γεγονός πως η Κάτριν Ντέιβιντσντοτιρ δεν δείχνει στα καλύτερά της (ταλαιπωρείται και από τραυματισμό) το βάρος των «ντότιρ» πέφτει στις πλάτες της Σάρα προκειμένου να ανακόψει την φρενήρη πορεία της Τούμι.

Ωστόσο, δεν είναι μονάχα οι δυο τους που ξεχωρίζουν από το γυναικείο ταμπλό, καθώς υπάρχουν και αρκετές αθλήτριες από την Αμερική που θέλουν να τα πάνε καλά «εντός έδρας», όπως οι Χέιλι Ανταμς, Κάρι Πιρς, Τζέσικα Γκρίφιθ, Μπρουκ Γουέλς και Αμάντα Μπάρνχαρτ.



Ο Ματ Φρέιζερ μπορεί να βρεθεί μονάχα για τουρισμό στο Wodapalooza, όμως, σίγουρα θέλει να κάνει σκάουτινγκ των αντιπάλων του που ερίζουν για την πρωτιά. Ο δεύτερος των περσινών Games, Νόα Ολσεν και ο δευτεραθλητής του 2018, Πάτρικ Βέλνερ, αποτελούν τα φαβορί για τη νίκη, για την οποία βέβαια θα πρέπει να μοχθήσουν ιδιαίτερα. Κι αυτό γιατί θα έχουν σπουδαίους αντιπάλους μεταξύ των οποίων οι Κόουλ Σέιγκερ, Κάσπερ Γκάμελμαρκ, Αντριαν Μούντβιλερ και τα αδέρφια Πάντσικ (Σπένσερ και Σάξον).


Στη μεγάλη γιορτή του CrossFit δεν θα μπορούσε να λείπει η ομάδα θρύλος του αθλήματος. Η Mayhem Freedom του Ριτς Φρόνινγκ θα είναι εκεί προσπαθώντας να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της αλλά και να βάλει άλλο ένα λιθαράκι στην προετοιμασία της για τα Games.

Για το πρόγραμμα του Wodapalooza πατήστε εδώ.
Τα workouts θα τα βρείτε εδώ.
Για το Leaderboard πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts