Ο «γύρος του κόσμου» καταλήγει στη Χαλκίδα!

Εφτασε η ώρα του Chalkida Throwdown 2020! Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου τα βλέμματα στρέφονται στο Δημοτικό Γήπεδο Χαλκίδας, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της διοργάνωσης.


Οι αθλητές θα κληθούν να εκτελέσουν 6 διαφορετικά workouts, τρία το Σάββατο και άλλα τρία την Κυριακή, προκειμένου να φτάσουν  στο στόχο τους. Ηδη έχει ανακοινωθεί το χρονολόγιο και μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. Η… εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο στις 8:30 το πρωί.

Το τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός, καθώς θα πραγματοποιηθεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά, πάλι υπό την αιγίδα του VipBox. Το γυμναστήριο βρίσκεται στη Λεωφ.Γεωργίου Παπανδρέου 507, εκεί όπου θα λάβει χώρα και η ενημέρωση των αθλητών την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις επτά το απόγευμα.

Οι διοργανωτές θέτουν τον πήχη ψηλότερα τη φετινή χρονιά, ενώ  ο συναγωνισμός μεταξύ των αθλητών αναμένεται μεγάλος, μιας και οι διαφορές (όπως έδειξαν και τα προκριματικά) είναι μικρές.
Ο Βαγγέλης Χαλαστάρας «δείχνει» το δρόμο προς το βάθρο

«Οι αθλητές θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι ‘’all around’’ για να τα βγάλουν πέρα» τόνισε στο yesiWOD ο επικεφαλής του τουρνουά, Βαγγέλης Χαλαστάρας και πρόσθεσε πως «φέτος έχουν προστεθεί  και καινούργιες ασκήσεις στο πρόγραμμα»!

Εντύπωση προκαλούν και οι ονομασίες των WOD. Οι αθλητές θα κάνουν τον... γύρο του κόσμου σε δύο ημέρες: Κένυα, Ισλανδία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Αυστραλία. Ετσι ονομάζονται τα workouts που θα έχουν κάποιο ίδιον της κάθε χώρας, προσδίδοντας έτσι κι έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, τους κριτές και τους υπεύθυνους του Chalkida Throwdown!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts