Πυρά Φρέιζερ κατά του Φρόνινγκ!


Ούτε κουβέντα δεν ανταλλάζουν οι Ματ Φρέιζερ και Ριτς Φρόνινγκ! Παρά το γεγονός πως μένουν και προπονούνται στο ίδιο μέρος οι δύο πρωταθλητές δεν φαίνεται να έχουν καθόλου καλές σχέσεις, όπως αποκάλυψε ο Φρέιζερ.

«Μένω στο Κούκβιλ τρία χρόνια και τα δυόμιση ο Ριτς δεν μου έχει πει λέξη» τόνισε ο πέντε φορές πρωταθλητής των Games, βγάζοντας πικρία για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τον Φρόνινγκ.

«Στην αρχή ανησύχησα και μέχρι τώρα δεν έχω πάρει κάποια απάντηση για το αν συνέβη κάτι. Το έχω δει να συμβαίνει με ακόμα τρία, τέσσερα άτομα, όπου τα έχει αποκλείσει εντελώς. Τους πρώτους 5-6 μήνες που έζησα εκεί έγιναν κάποια περίεργα πράγματα… Προσπάθησα να του μιλήσω, δεν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση, ήθελα να μάθω γιατί με απέκλεισε από όλα, αλλά δεν πήρα απάντηση» δήλωσε ο Φρέιζερ.

Στη συνέχεια, έφυγε για διακοπές με την σύντροφό του με σκοπό να μην επιστρέψουν στο Κούκβιλ, ωστόσο, η μετακόμιση εκεί της Τία Κλερ Τούμι με τον Σέιν Ορ, άλλαξε τα σχέδιά τους.

«Αυτή τη σεζόν είχαμε δύο διοργανώσεις online και δεν μας επετράπη να αγωνιστούμε στο Mayhem. Η Τία κράτησε την σχέση της με τον Ριτς κι αυτό δεν με πείραξε. Μετά ήρθε η καραντίνα. Το Mayhem δεν έκλεισε ποτέ. Η Τία έστειλε μήνυμα στον Ριτς ρωτώντας τον αν μπορούμε με τον Ματ να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας εκεί και απάντησε ‘’όχι’’» αποκάλυψε ο Φρέιζερ, προσθέτοντας πως η Τούμι επεσήμανε στον Φρόνινγκ πως έχουν μπροστά τους δύο τουρνουά για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούν. «Οχι κανείς δεν μπορεί να προπονηθεί στο Mayhem, γιατί δεν είναι δίκαιο για τα μέλη να υπάρχουν διακρίσεις» απάντησε ο Φρόνινγκ σύμφωνα με τον Φρέιζερ, μία δικαιολογία που την αποδέχθηκαν, βέβαια, θεωρώντας σωστή τη στάση του. 

Ωστόσο, στη συνέχεια οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε στο Κεντάκι για προπονήσεις εν μέσω της καραντίνας και η Τούμι πέρασε από το Mayhem να πάρει κάποια πράγματα. «Το γυμναστήριο ήταν ασφυκτικά γεμάτο» τόνισε ο Φρέιζερ, προσθέτοντας: «Ηταν ο Ριτς με όλους τους φίλους του. Η Τία μου είπε πως όλοι πάγωσαν όταν την είδαν, γιατί αποκαλύφθηκε ότι της είχε πει ψέματα».

Κλείνοντας, ο πεντάκις πρωταθλητής, που έχει αποφασίσει να φύγει από το Κούκβιλ, σημείωσε πως «τις φορές που έκανα προπονήσεις στο Mayhem ο Ριτς δεν ερχόταν ποτέ, δεν μου μιλούσε, η ομάδα του δεν ερχόταν εκεί για προπονήσεις όταν ήμουν στο χώρο, τίποτα. Καμία εξήγηση».

Ηταν γνωστό πως οι δύο πρωταθλητές δεν είχαν ποτέ τις καλύτερες των σχέσεων. Ομως, τώρα φαίνεται πως η κόντρα τους είναι ακόμη μεγαλύτερη και δεν αφορά απλά τις κλασσικές συγκρίσεις που γίνονται σε όλα τα αθλήματα μεταξύ κορυφαίων.

Αυτή ήταν πάντως η πλευρά του Ματ Φρέιζερ. Ισως αν κάποτε μιλήσει και ο Φρόνινγκ για την κατάσταση μεταξύ τους να δικαιολογήσει το γιατί ο άσπονδος φίλος του έχει τόσα παράπονα από αυτόν.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φρέιζερ.

Mat Fraser on his relationship with Rich Froning from r/crossfit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts