Φρόνινγκ: «Ψέματα και ανακρίβειες»!


Mεγάλα ψέματα και ανακρίβειες χαρακτήρισε ο Ριτς Φρόνινγκ τα όσα είπε γι’ αυτόν ο Ματ Φρέιζερ σε πρόσφατη συνέντευξή του!

Ο οκτώ φορές πρωταθλητής των Games (4 ατομικό, 4 ομαδικό) δείχνοντας εκνευρισμένος μπροστά στην κάμερα σε live μετάδοση που έκανε στο Instagram, απάντησε στον Φρέιζερ, αναφορικά με τις κατηγορίες περί «αποκλεισμού» του νυν πρωταθλητή.

«Εμπρός, ρωτήστε με να τελειώνουμε. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν δύο πλευρές. Ειπώθηκαν μεγάλα ψέματα και ανακρίβειες σε αυτή τη συνέντευξη» τόνισε αρχικά ο Φρόνινγκ που σημείωσε ότι δεν είδε ο ίδιος το podcast αλλά ενημερώθηκε από φίλους του. «Αναμφίβολα θεωρώ ότι έχουν γίνει παρεξηγήσεις και είναι δύσκολο για ανθρώπους σαν εμάς, ηγετικές προσωπικότητες, να τα πάνε καλά. Δεν πρόκειται να είμαστε κολλητοί, αλλά όπως είπα έχουν ειπωθεί ψέματα» σχολίασε ο Φρόνινγκ.

«Πάντα υπήρχε περίεργο κλίμα μεταξύ μας τα τελευταία δύο χρόνια. Οταν μετακόμισε εδώ αρχικά, αντιμετώπιζα πρόβλημα στο γόνατο και δεν ήθελα να είμαι δίπλα σε κάποιον που μπορούσε να κάνει τα πάντα κι εγώ όχι. Δεν μπορούσα να κάνω κάθισμα για δύο χρόνια λόγω τενοντίτιδας και προβλήματος στον μηνίσκο. Ισως, στην αρχή να τον απέκλεισα, ίσως να κυνηγάει φαντάσματα. Υποθέτω ότι υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας. Είναι ατυχές να ακούγονται ψέματα για τον χαρακτήρα μου» ανέφερε ο Φρόνινγκ και συνέχισε: «Ενα από αυτά που ξεχώρισαν από τη συνέντευξη είναι πως δεν τον άφησα να προπονηθεί στο γυμναστήριο στην καραντίνα. Το γυμναστήριο έκλεισε και αρχικά δεν ξέραμε τι νόμοι και τι κανόνες θα ισχύσουν. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω θα τους έλεγα ‘’δεν με απασχολεί, πηγαίνετε να κάνετε προπόνηση στο Mayhem’’. Του είχα δώσει και κλειδί για το γυμναστήριο τα τελευταία τρία χρόνια, ώστε να πηγαίνει, οπότε είναι πολύ περίεργο, ότι είχε τέτοιο παράπονο».  

Αναφορικά με την κατηγορία πως δεν επέτρεψε στους Φρέιζερ και Τούμι να χρησιμοποιήσουν το Mayhem για το Rogue Invitational και την πρώτη φάση των Games υπογράμμισε: «Αυτό έγινε γιατί υπήρχε προγραμματισμένο εδώ και έξι μήνες Level 1 και Level 2 σεμινάρια της CrossFit στο Mayhem. Και γι’ αυτό πρόσφερα το ράντζο (σ.σ. δεν αγωνίστηκαν τελικά εκεί οι δύο πρωταθλητές)».

Κλείνοντας, ο Φρόνινγκ τόνισε: «Είναι ένα μεγάλο ψέμα ότι δεν του έχω μιλήσει εδώ και δυόμιση χρόνια. Εχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Δεν είμαστε κολλητοί και ούτε θα γίνουμε γιατί δεν έχουμε πολλά κοινά. Ολο αυτό είναι τρελό για μένα».

Αυτή ήταν, λοιπόν και η πλευρά του Ριτς Φρόνινγκ, ο οποίος έμοιαζε εκνευρισμένος και έκπληκτος από τα λεγόμενα του Ματ Φρέιζερ, αλλά και από τη διάσταση που πήρε το θέμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts