Ο Φρόνιγνκ επέλεξε τη νέα Team Mayhem Freedom!


Τα αποκαλυπτήρια των νέων συμπαικτών του για την Team Mayhem Freedom έκανε ο Ριτς Φρόνινγκ! Η ομάδα αλλάζει άρδην φέτος καθώς μονάχα ο οκτάκις πρωταθλητής (4 ατομικό, 4 ομαδικό) παραμένει στη θέση του. Σκοτ Πάντσικ και Τσάινα Τσο δεν μπορούν να αγωνιστούν κυρίως λόγω των νέων κανονισμών, που αναφέρουν πως ο αθλητής πρέπει να κατοικεί σε ακτίνα 100 μιλίων από τη... βάση της ομάδας του, ενώ η Τέιζια Περσέβεζ αντιμετώπισε κάποια ορμονικά προβλήματα που θα την κρατήσουν εκτός. Οι τρεις νέοι αθλητές που θα στελεχώσουν την ομάδα είναι η Αντρεα Νίσλερ, η Τέιλορ Γουίλιαμσον και ο Τσέις Χιλ.

Οι δύο γυναίκες της ομάδας είναι γνωστές στον Φρόνινγκ καθώς του έχουν βάλει δύσκολα στο παρελθόν. Ηταν μέλη της OC3 Black, που είχαν κερδίσει την Mayhem Freedom στο Rogue Invitational του 2019. 

Αντρεα Νίσλερ: Το 2020, η 31χρονη τερμάτισε 10η στα Games στο ατομικό. Εχει εμφανιστεί άλλες τέσσερις φορές στα Games αγωνιζόμενη στο ομαδικό (από το 2016 μέχρι το 2019), κερδίζοντας και μία 3η θέση το 2018.


Τέιλορ Γουίλιαμσον
: Η 27χρονη αθλήτρια προκρίθηκε στα φετινά Games από την 30η θέση του Οπεν, ωστόσο, απέρριψε την πρόταση θέλοντας να αγωνιστεί στο ομαδικό. Ο κορονοϊός βέβαια, χάλασε τα σχέδιά της. Στο πλάι της Νίσλερ έχει κερδίσει αρκετά event, όπως το Rogue Invitational και το Dubai CrossFit Championship.

Τσέις Χιλ: Ο 32χρονος φαίνεται πως είχε το… μέσο για να μπει στην ομάδα μιας και είναι ξάδελφος της γυναίκας του Φρόνιγνκ! Αγωνιζόταν με τη… δεύτερη ομάδα του Mayhem την Independence. Γενικότερα, πάντως δεν έχει να επιδείξει κάποιο μεγάλο επίτευγμα στην καριέρα του.

Aναμφίβολα, οι προσθήκες των Νίσλερ και Γουίλιαμσον είναι πολύ δυνατά χαρτιά για την ομάδα του Φρόνινγκ. Αναφορικά με τον Χιλ, ποντάρει στην μεγάλη αντοχή του, ενώ αποκάλυψε ότι αποτελεί και ένα προσωπικό στοίχημα. 

Οι επόμενοι μήνες θα δείξουν αν ο Φρόνινγκ έκανε σωστές επιλογές κι αν η Team Mayhem Freedom θα συνεχίσει να κυριαρχεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts