Στο πλευρό του Καράβη!


Ο Γιώργος Καράβης θα σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία στο Μάντισον σε περίπου ένα μήνα, συμμετέχοντας στα CrossFit Games! Βέβαια, ένα τέτοιο ταξίδι... συντροφεύεται από ένα μεγάλο κόστος, με τον 26χρονο αθλητή να ζητά τη στήριξη του κόσμου, προκειμένου να μπορέσει να το πραγματοποιήσει.

Με ανάρτηση του στο Ινσταγκραμ, ο Καράβης ανέφερε πως «η προετοιμασία για τα τελικά των CrossFit Games 2021 έχει ήδη αρχίσει. Θα ήθελα να με στηρίξετε στο να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να κάνω το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστώ στα τελικά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προκαταβολικά για την υποστήριξή σας στο ταξίδι μου».

Οσοι θέλουν να συνδράμουν την προσπάθεια του Καράβη μπορούν να το κάνουν δωρίζοντας όποιο ποσό επιθυμούν, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: 

https://gogetfunding.com/crossfit-games-2021-trip-karavis-giorgos/

Ηδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από χίλια ευρώ, με τον κόσμο να εκφράζει την αγάπη και την στήριξή του στο πρόσωπο του Ελληνα αθλητή. Το ταξίδι για τα Games εκτιμάται πως θα κοστίσει περίπου 4 χιλιάδες ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί είναι οι αθλητές που έχουν προβεί σε ανάλογη κίνηση, μιας και ακόμα μόνο τα πρωτοκλασάτα ονόματα του χώρου μπορούν να απολαμβάνουν οικονομική άνεση, κάνοντας το άθλημα που αγαπούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts