Chalkida Throwdown preview: Από εκεί που σταμάτησαν όλα!


Σαν να μην πέρασε μια μέρα… κι όμως πέρασαν δύο χρόνια! Το ελληνικό CrossFit συνεχίζει από εκεί που του έβαλε «φρένο» ο κορονοϊός: το Chalkida Throwdown! 

Ηταν 8 Μαρτίου του 2020 όταν μαζί με την αυλαία στην Χαλκίδα έμπαινε στον… πάγο και κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Οι δύο «κρίσιμες» επόμενες εβδομάδες έγιναν δύο γεμάτα χρόνια παύσης, όμως, ήρθε η στιγμή να πατήσουμε ξανά το PLAY!

Για έβδομη, λοιπόν, φορά το τουρνουά στη Χαλκίδα (5-6 Μαρτίου) είναι έτοιμο να υποδεχθεί πληθώρα αθλητών, έχοντας μάλιστα φέτος και νέες κατηγορίες. Νέα θα είναι και η τοποθεσία διεξαγωγής της διοργάνωσης που «μετακομίζει» στο στάδιο της Νέας Αρτάκης, το οποίο διαθέτει και «κλειστό» που θα… συνδράμει των αγώνων στην αρκετά πιθανή περίπτωση που ο καιρός δεν είναι σύμμαχος. 

To 2020 ο Ανέστης Αρτέμης ήταν καταιγιστικός στην κατηγορία των elite men και κατέκτησε την πρώτη θέση με σημαντική διαφορά. Φέτος, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του, παρότι «σε σχέση με πριν από δύο χρόνια έχουν αλλάξει τα πάντα» όπως σχολιάσε στο yesiWOD και πρόσθεσε: «Πλέον, μια πολύωρη δουλειά εδώ και έξι μήνες, έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή κούραση. Υπάρχει η θέληση αλλά η σωματική κόπωση είναι μεγάλη. Ευτυχώς, έχω τα παιδιά στο πλάι μου (σ.σ. Γιώργο Καράβη, Μαρία Ντάση, Τατιάνα Διάκου) και μου δίνουν σημαντική υποστήριξη».

Το πόντιουμ των elite men του 2020

Μπορείτε να θυμηθείτε τί έγινε το 2020 στο Chalkida Throwdown πατώντας ΕΔΩ.

Το φετινό «μενού» περιλαμβάνει 7 workouts, 3 το Σάββατο και 4 την Κυριακή. Ο… μάστερ σεφ, Βαγγέλης Χαλαστάρας, έκανε γνωστά τα 5 πρώτα, μετά τα οποία θα υπάρξουν και αποκλεισμοί σε ορισμένες κατηγορίες. Τα δύο τελευταία, το… επιδόρπιο, θα τα «σερβίρει ζεστά» και στην ώρα τους την Κυριακή. 

Αναλυτικά τα πέντε πρώτα WODs (υπόκεινται σε αλλαγή λόγω καιρικών συνθηκών)








Μπορεί τα αγωνίσματα να γίνονται το Σαββατοκύριακο, όμως, το τουρνουά ουσιαστικά… αρχίζει από την Παρασκευή το απόγευμα, όταν και θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό κους-κους κατά την εγγραφή των αθλητών. Αυτή θα γίνει, ως είθισται στο VipBox (Λεωφ.Γεωργίου Παπανδρέου 507) από τις 19:00 έως τις 21:00. 

Μπορείτε να βρείτε το timetable της πρώτης ημέρας στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλή δύναμη στους διοργανωτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts