ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΕΙ ΣΤΑ GAMES!


Ο γορίλας πάει στο Μάντισον! Ο Γιάννης Παπαδόπουλος ήταν καταιγιστικός στα 6 workouts των ημιτελικών, τερμάτισε δεύτερος στον κόσμο απέναντι σε 29 αντιπάλους και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα CrossFit Games στην κατηγορία Masters 35-39! Συγκλονιστική εμφάνιση!

Γίνεται, έτσι, ο τρίτος Ελληνας αθλητής που προκρίνεται σε masters κατηγορία στα Games, μετά τον συνεπώνυμό του, Κώστα Παπαδόπουλο το 2018 και την Τέτη Ξανθουδάκη το 2021.



Μπορεί στην αρχή να ήταν αγχωμένος για το τριήμερο που θα ακολουθούσε, ωστόσο, τα πάντα απλοποιήθηκαν μετά το καλό ξεκίνημα. Ήταν δεδομένο ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε και σε όλο τον κόσμο με την απόδοση του. 

Πέρυσι, είχε χάσει την πρόκριση στην ελίτ κατηγορία για μία θέση από τα ημιτελικά. Φέτος, όμως, δεν μπορούσε να αποτύχει. Πάλεψε κάθε workout, είτε θεωρούσε ότι του ταίριαζε είτε όχι. Με την υποστήριξη του προπονητή του, Κώστα Αποστολόπουλου, της συντρόφου του, Λύδιας Κόρκα και του φίλου του, Νίκου Πανέρη, ο jon_pap έβαλε ένα σκόρδο στην τσέπη του, ξόρκισε το… κακό μάτι και «μάσαγε σίδερα».  




Ο βασικός στόχος επετεύχθη, ωστόσο, τα όνειρα της ομάδας του γορίλα δεν σταματούν εδώ. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με δέκα εξαιρετικούς αθλητές στις ΗΠΑ στις αρχές Αυγούστου, αλλά έδειξε με τον πλέον ηχηρό τρόπο ότι όχι μόνο μπορεί να στους κοντράρει στα ίσια, αλλά και να τους κερδίσει. Σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο ότι θα καταθέσει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο του Μάντισον, όπως κάνει σε κάθε Wod. 




Ο ταπεινός γίγαντας τα κατάφερε! Και εις ανώτερα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts