20.2: Πράματα και (ελληνικά) θάματα!


Με… σπασμένα φρένα συνέχισαν οι Λευτέρης Θεοφανίδης και Γιώργος Καράβης στη δεύτερη εβδομάδα του Οπεν! Οι δύο Ελληνες αθλητές βρίσκονται στην πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο παγκόσμιο Leaderboard και έβαλαν ακόμη ένα λιθαράκι στο να προκριθούν αμφότεροι στα Games


Ο Θεοφανίδης το… έσπασε ξανά και με 1024 επαναλήψεις στο 20.2 τερμάτισε τρίτος συνολικά, 6 μόλις reps πίσω από τον πρωτοπόρο Φρέντερικ Εγκίντιους. Ο τελευταίος σκαρφάλωσε τρίτος overall, προσωρινά όμως γιατί δέχθηκε τεράστιο πέναλτι για το 20.1, κατρακυλώντας στην 489η θέση!!!

Δείτε την προσπάθεια του «Ντέσμο»


Στις 993 επαναλήψεις σταμάτησε ο Καράβης, όσες και ο δεύτερος του γενικού Leaderboard, Μπγιόργκβιν Καρλ Γκούντμουντσον. 

Για δεύτερη σερί εβδομάδα ο Καράβης τερμάτισε 11ος στο workout, κάτι που τον έφερε στην τριάδα με τρία workouts να απομένουν.

Ανάκαμψη υπήρξε και για τον Αλεξ Κωτούλα, ο οποίος τερμάτισε στην 50η θέση (956 reps) και «σκαρφάλωσε» στο νούμερο 141 του Leaderboard.

Αντίθετα, μικρή πτώση είχε ο Δημήτρης Φωτίου. Ο 29χρονος αθλητής βρίσκεται στην 96η θέση (από την 85η την πρώτη εβδομάδα), τερματίζοντας 199ος στο 20.2.

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής, Ματ Φρέιζερ, συνεχίζει στο… ρελαντί. Ο Αμερικανός κατετάγη 40ος  αυτή την εβδομάδα, αλλά παραμένει στην 11η θέση overall.

«Χέρι-χέρι» οι γυναίκες!

«Σφαγή» γίνεται στον πίνακα των γυναικών! Η Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ κατέκτησε, όπως και την περασμένη εβδομάδα την τρίτη θέση (1026 reps), κάτι που την έφερε, ωστόσο, πρώτη overall, μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Κρίστιν Χόλτε και τρεις από την Τζέιμι Γκριν. Οι δύο τελευταίες έδωσαν τρομερή μάχη με την Χόλτε να κερδίζει το 20.2 με 1045 επαναλήψεις, μονάχα δύο περισσότερες από την συναθλήτριά της από τη Νέα Ζηλανδία.

Από την κορυφή στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Εμμα Μακουέιντ, που πλασαρίστηκε στην ικανοποιητική 16η θέση, ενώ πίσω της (5η overall) έρχεται ο… τυφώνας από την Αυστραλία, Τια-Κλερ Τούμι.

Η 38χρονη Σαμάνθα Μπριγκς τερμάtισε 21η αλλά λόγω σημαντικού πέναλτι στο 20.1 υποχώρησε στην 126η θέση του Leaderboard. Η Κάρα Σόντερς συνεχίζει να τραβά τα βλέμματα πάνω της. Μόλις λίγους μήνες αφότου γέννησε, η 30χρονη αθλήτρια, παρά την 35η θέση στο 20.2 αναρριχήθηκε στην 19η συνολικά!

Στη μάχη για την εθνική πρωταθλήτρια της Ελλάδας η Κατερίνα Τζάλλα παρέμεινε στην πρώτη θέση του πίνακα.



Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το Leaderboard του Οπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts