«Επίθεση» στον Θεοφανίδη!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στα social media σχετικά με τον Λευτέρη Θεοφανίδη και τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι μετρήσεις για τα standards του 20.3.
Τόσο στη δημοφιλή πλατφόρμα reddit https://www.reddit.com/r/crossfit/comments/dojt34/lefteris_measuring_height_14_mark_in_video/, όσο και στο Ινσταγκραμ του γνωστού βλόγκερ Αρμεν Χάμερ https://www.instagram.com/armenhammertv/?hl=el γίνεται μεγάλη κουβέντα για το βίντεο του Ελληνα αθλητή στην προσπάθειά του 20.3.

Πολλά σχόλια αναφέρονται στο γεγονός πως οι μετρήσεις δεν ήταν σωστές και πως προσπάθησε με δόλο να μειώσει τους πόντους, ώστε να μπορεί να εκτελέσει με μεγαλύτερη ευκολία τα HSPU.

Δείτε εδώ τo workout του Θεοφανίδη.

Ο προπονητής, Δημήτρης Καβαλαράκης «απάντησε» μέσω Youtube σχολιάζοντας πως έχει ήδη σταλεί και νέο βίντεο, καθώς στο πρώτο η γωνία της κάμερας μπορούσε να είναι παραπλανητική. Δείτε εδώ το νέο βίντεο.

Στο χορό των σχολίων στο Ινσταγκραμ μπήκε και ο Πάτρικ Βέλνερ. Ο Καναδός αθλητής ειρωνεύτηκε το γεγονός πως ο Θεοφανίδης φορούσε grips. ''Παίρνει την ώθηση του ενός τετάρτου του εκατοστού'' υπογράμμισε πικρόχολα ο Βέλνερ, με τον «Ντέσμο» να του απαντά: «Μιλάς πολύ... Αλλά ποιος νοιάζεται;»!

Είναι φανερό ότι η απόδοση του Θεοφανίδη στο Οπεν έχει αρχίσει να ενοχλεί την ελίτ... Πρόσφατες, εξάλλου, είναι οι μνήμες από την Αννα Φράγκου και την τιμωρία της, μετά από την εντυπωσιακή της πορεία και την 9η θέση στα CrossFit Games. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts