Ντεσμο... φύλακας της κορυφής!

Υπό τη Δαμόκλειο σπάθη ενός μεγάλου πέναλτι που θα τον θέσει εκτός διεκδίκησης μίας θέσης στα Games μέσω του Οπεν, ο Λευτέρης Θεοφανίδης διατήρησε για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα την πρώτη θέση στο Leaderboard.
Ο «Ντέσμο» που περιμένει την ετυμηγορία για το 20.3 έκανε τον 4ο χρόνο στον κόσμο στο 20.4 με 15:00 και διατήρησε μεγάλη διαφορά από τον Ματ Φρέιζερ με 19 έναντι 53ων βαθμών ποινής. Τέσσερις περισσότερους έχει ο Τζέφρι Αντλερ. Ο Καναδός «έσπασε» τα χρονόμετρα και με 12:41 κατέκτησε την πρώτη θέση για αυτή την εβδομάδα.
Σπουδαία επίδοση πέτυχε και ο Γιώργος Καράβης, με τον Ελληνα αθλητή να τερματίζει σε 16:20 και να βρίσκεται στη 12η θέση overall, όντας πλέον «αγκαλιά» με μία θέση στα Games!
Οι Δημήτρης Φωτίου (44) και Αλεξ Κωτούλας (49) παραμένουν κι αυτοί στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα προσπαθήσουν να τα δώσουν όλα στο τελευταίο workout της ερχόμενης Παρασκευής.

Η προσπάθεια του Λευτέρη Θεοφανίδη εδώ

Ο Τζέφρι Αντλερ κατακτά την κορυφή


Εντυπωσιακούς χρόνους πέτυχαν και οι γυναίκες. Η Σάσα Νιέβας από την Αργεντινή τερμάτισε με χρόνο 11:08, τρία δευτερόλεπτα μπροστά από την πρωτοπόρο του Leaderboard Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ. Καλές επιδόσεις σημείωσαν τα περισσότερα «μεγάλα» ονόματα όπως Θόρισντοτιρ, Τούμι, Χόλτε, Γκριν, Πιρς, Γουέλς, Σόντερς. Η Ντέιβιντσντοτιρ με την 60η θέση δεν τα πήγε όσο καλά ήθελε, ωστόσο, η θέση της στα Games δεν κινδυνεύει αν δεν αποτύχει σημαντικά στο 20.5.

Η Σάσα Νιέβας στο 20.4



Αντίθετα, το Οπεν τελείωσε εδώ για τη Σαμάνθα Μπριγκς. Η αειθαλής Βρετανή αθλήτρια τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του 20.4 και πλέον ο δρόμος της για τα Games θα πρέπει να περάσει μέσα από τα Sanctionals.
Στο ελληνικό Leaderboard η Ματίλντα Σπανού διατηρεί προβάδισμα τριών βαθμών έναντι της Κατερίνας Τζάλλα. Η Σπανού ήταν η μοναδική που τελείωσε το 20.4 με χρόνο 18:09 και βάζει πλώρη για να γίνει η πρωταθλήτρια της χώρας μας, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Μάντισον!
Βρείτε το Leaderboard του Οπεν εδώ.

**Τα σκορ είναι ενδεικτικά και μπορεί να αλλάξουν μετά την εξέταση των βίντεο από τους κριτές**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts