Greek Throwdown 2019 (final): Εφ' όρου... Χριστοφόρου!

Η Στέλλα Χριστοφόρου στέφθηκε πρωταθλήτρια του Greek Throwdown 2019! Με καταιγιστική εμφάνιση τις δύο πρώτες ημέρες, η 32χρονη αθλήτρια έκανε... συντήρηση στα δύο τελευταία event και επικράτησε με ένα βαθμό διαφορά της Μανίλα Πενάκιο!

Η Ιταλίδα «φόρτσαρε» την Κυριακή αλλά η 2η και 1η θέση που κατέκτησε στα WOD 7 και 8 αντίστοιχα δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν τη διαφορά. Στην τρίτη θέση του βάθρου βρέθηκε η Μαρία Γούτσια, που κέρδισε στο νήμα την Αντρια Λούκα, με πολύ καλή απόδοση στα event της Κυριακής (1η και 3η).

Veni, vidi, vici

Ο Μπουλάτ Γιούρι ήταν ο νικητής στην ελίτ κατηγορία των ανδρών. Ο Γιούρι «καθάριζε» τα WOD του και με 4 νίκες ήρθε, νίκησε και... απήλθε, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Αφησε, έτσι, στην δεύτερη θέση τον Αλέξανδρο Μπακούρο, ο οποίος ξεπέρασε για μόλις ένα βαθμό τον τρίτο Παναγιώτη Ζιάκα.

Ο Κανέλλος και οι άλλοι

Ο Χρήστος Κανέλλος επικράτησε άνετα στην κατηγορία Masters Men 35+. Με συνεχόμενα τοπ πλασαρίσματα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και κατέκτησε την κορυφή μπροστά από τους Βαλάντη Κοτόρο και Γιώργο Καραμούζη.

Μάχες στους scaled

Πολύ ωραίες μονομαχίες υπήρξαν στην scaled κατηγορία. Στους άνδρες ο Βασίλης Αραμπατζής κατέκτησε την κορυφή, 9 βαθμούς μπροστά από τον Κώστα Λέκκα και 14 από τον Χρήστο Γιώτη, ο οποίος, παρότι «κατέβηκε» για πρώτη φορά σε αγώνες κατάφερε να πετύχει δύο event wins.

Στις γυναίκες η Αννα Καρναχωρίτη ήταν ανίκητη! Με πέντε επικρατήσεις στα 8 WOD ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, με δεύτερη την Παναγιώτα Κοτρώτσου και τρίτη την Κατερίνα Σωτηροπούλου.

Το «βουνό» δεν... κουνιόταν από την κορυφή

Στην κατηγορία Masters Men 40+ ξεχώρισε η ηγεμονική εμφάνιση του Λούκας Νταμπάκι! Η όψη και μόνο του 40χρονου Πολωνού προκαλούσε... τρόμο! Ο Νταμπάκι με 6 νίκες σε 8 event στρογγυλοκάθισε στην κορυφή, μπροστά από τους Πέτρο Χριστόπουλο και Νικόλα Παπαδόπουλο.

Επιστήμονες της πρωτιάς

Η ομάδα «Lab» θριάμβευσε στην κατηγορία elite teams.Η τριανδρία των Αριστοτέλη Γιάννου, Γιώργου Πετρίδη και Σπύρου Χατζηαβραάμ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στα περισσότερα event, με τους «Hustlers» των Θανάση Φέλλα, Ευάγγελου Τσουρτσούλα και Μπάμπη Γκανταΐδη να ακολουθεί. Στην τρίτη θέση του βάθρου και εξαιτίας καλύτερων αποτελεσμάτων λόγω ισοβαθμίας, βρέθηκαν οι «Capital Team Black» με τους Νίκο Κουμπαράκη, Αρη ντε Βιλιέρς και Ορέστη Παβατζόγλου.

Βρείτε αναλυτικά το Leaderboard του Greek Throwdown 2019 εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts