Η τέλεια ληστεία!


Ο «καθηγητής»… έκλεψε το τρόπαιο του Dubai CrossFit Championship και μαζί πήρε και το εισιτήριο για τα CrossFit Games! Κόντρα στα προγνωστικά που ήθελαν ως φαβορί τους Πατ Βέλνερ και Μπγιόργκβιν Καρλ Γκούντμουντσον, ο Μπρεντ Φικόφσκι εντυπωσίασε στο Ντουμπάι! Μετά από μία μακρά περίοδο κακών εμφανίσεων, ο Καναδός δείχνει πως βρήκε και πάλι τον καλό του εαυτό. Με μεθοδικότητα και σωστό πλάνο ο «προφεσόρ» έφτασε στο πολυπόθητο τρόπαιο. Εντυπωσιακή ήταν και η προσπάθεια του Αλεξ Κωτούλα. 

Ο Ελληνας αθλητής κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Στο διπλό event που έριξε αυλαία στη διοργάνωση, ο Κωτούλας κατέκτησε την 2η και 4η θέση αντίστοιχα και τερμάτισε 12ος overall.
Στις γυναίκες, η Σάρα Σίγκμουντσντοτιρ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και με σταθερά καλές παρουσίες κατέκτησε σχετικά άνετα τον τίτλο, την ώρα που τα φώτα πήγαν πάνω και στην αειθαλή Σαμάνθα Μπριγκς, η οποία με την τρίτη θέση που κατέλαβε εξασφάλισε την πρόκρισή της στα Games.


Εκεί θα βρεθούν και ως ομάδα οι «MisFit p10 performance».


Δεν… κότεψε!

Η τελευταία μέρα έβγαλε τον καλύτερο εαυτό του Αλεξ Κωτούλα. Ο τελευταίος αποφασισμένος να ανακάμψει στη βαθμολογία τα έδωσε όλα και δικαιώθηκε. Μάλιστα, στο φινάλε έδωσε μία εντυπωσιακή μάχη στήθος με στήθος με τον Ούλντις Ουπένιεκς, κερδίζοντας στο νήμα τον Λετονό.


Αντίθετα, ο Λευτέρης Θεοφανίδης δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, μένοντας στην 26η.

Η κορυφή αποτέλεσε Καναδική υπόθεση. Στο πλάι του Φικόφσκι βρέθηκε ο συμπατριώτης του Πατ Βέλνερ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ρώσος, Ρόμαν Κρενίκοφ.


Το στέμμα η Σάρα, το εισιτήριο η Μπριγκς


Μετά το Οπεν και το Filthy 150 η Σίγκμουντσντοτιρ επιβεβαίωσε ότι είναι σε δαιμονισμένη κατάσταση. Η Ισλανδή δεν επέτρεψε σε καμία να αμφισβητήσει την ανωτερότητά της και βρέθηκε στην κορυφή του πόντιουμ με άνεση. 

Εντυπωσιακή, όμως, ήταν και η 38χρονη Μπριγκς. Η Βρετανίδα που έχασε την πρόκριση στα Games από το Οπεν λόγω τραυματισμού έδειξε αποφασισμένη να… ρεφάρει στο Ντουμπάι. Από την πρώτη ημέρα είχε ξεχωρίσει και παρέμενε ψηλά στη βαθμολογία. Τελικά, κατετάγη τρίτη πίσω από την Κάριν Φρέι.

Πιο… Φιτ οι «MisFit»

Η παρέα του Τράβις Γουίλιαμς ήταν η καλύτερη όλο το τετραήμερο και παρά την προσπάθεια των «we got cake» του Αλεκ Σμιθ ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρωτιά και την πρόκριση στο Μάντισον.


Δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες του Dubai CrossFit Championship εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts