Αναβλήθηκε το Athens Throwdown!


Αναβολή για το Σεπτέμβριο λόγω κορονοϊού πήρε το Athens Throwdown! Οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, αναφορικά με την αναστολή των εκδηλώσεων, οδηγούν σε αναβολή το τουρνουά που δεν θα γίνει στις αρχές Απριλίου αλλά στις 11,12,13 Σεπτεμβρίου!



Αναλυτικά η ανακοίνωση
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ: Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας αποφασίζεται η "αναστολή των εκδηλώσεων σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, που περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 άτομα, όπως και του ημι-μαραθωνίου της Αθήνας" για λόγους δημόσιας υγείας.

Όπως τονίζεται "θα πρέπει να αναμένουμε τις επόμενες εβδομάδες περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, και όπως παρατηρούμε στην υπόλοιπη Ευρώπη, ακόμα και κρουσμάτων που δεν προέρχονται από ήδη γνωστές πηγές μετάδοσης".

Δεδομένου πως στους τελικούς του Athens Throwdown συμμετέχουν ζωντανά περισσότεροι από 1.100 αθλητές, η απόφαση επηρεάζει άμεσα τη διοργάνωση. Από πλευράς μας, η προφύλαξη της υγείας των αθλητών, που έρχονται από 51 διαφορετικές χώρες, καθώς και των θεατών, του staff, των judges και των προσώπων που αυτοί έρχονται σε επαφή είναι η βασική μας προτεραιότητα.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, και μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, οι τελικοί μετατίθενται εκτάκτως φέτος για τις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Παραμένουμε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές και θα σας κρατούμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη.

*Σε επικοινωνία του yesiWOD με το Athens Throwdown μας πληροφόρησαν πως όλες οι συμμετοχές και τα εισιτήρια που ήδη αγοράστηκαν θα ισχύσουν κανονικά για το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts