Σπιτικοί... αγώνες!

Η πανδημία του κορονοϊού έχει εκτροχιάσει την καθημερινότητα των περισσότερων ανθρώπων. Πολλά σαλόνια, μπαλκόνια, ταράτσες έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδια μίνι γυμναστήρια, καθώς τα box έχουν κατεβάσει προσωρινά ρολά.

Ακόμα, όμως κι από το σπίτι η κοινότητα του ελληνικού CrossFit μπορεί να παραμείνει ενωμένη. Τo Strength Box Serres πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει διαδικτυακούς αγώνες που θα περιλαμβάνουν τρία workouts τα οποία μπορούν να εκτελεστούν στο σπίτι.


Τα «Stay Home Online Games» θα διεξαχθούν από τις 12 μέχρι τις 22 Απριλίου, με υποστήριξη και δώρα από τις εταιρείες  Anthrax Machines, Machine Shop και Stathatos Athletics.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι τις 11 Απριλίου, ενώ οι κατηγορίες θα είναι δύο (άνδρες/γυναίκες), χωρίς ηλικιακά κριτήρια. Το κόστος συμμετοχής είναι 12 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές, μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές με μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Instagramhttps://www.instagram.com/stayhomeonlinegames/
https://www.instagram.com/strengthboxserres/

Facebook: https://www.facebook.com/strengthboxserres/

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τους αγώνες:
 – Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους μας, όπου πρέπει να περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας στο σπίτι, χωρίς να μπορούμε να πάμε στο box για προπόνηση. Οι περισσότεροι συνεχίζετε πιστά τις προπονήσεις στο σπίτι και προσπαθείτε να κρατήσετε τη φυσική σας κατάσταση σε υψηλά επίπεδα, αλλά και να αποβάλλετε το στρες μέσα από τα καθημερινά Workouts.
– Σκεπτόμενοι όλα τα παραπάνω αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αγώνες, τα προγράμματα των οποίων θα μπορείτε να τα πραγματοποιείτε στο σπίτι σας χωρίς έξτρα εξοπλισμό. Βασικός στόχος των αγώνων είναι η συμμετοχή όλων ανεξαρτήτου επιπέδου, καθώς ο 1ος και η 1η νικητής/τρια κάθε κατηγορίας θα κερδίσουν 6 δώρα από τους χορηγούς μας, αλλά επίσης και 17 δώρα θα δοθούν στους συμμετέχοντες έπειτα από κλήρωση. Το συνολικό ποσό των δώρων ανέρχεται στα 850 ευρώ.
– Δώρα χορηγών για τους νικητές:
 1ος άνδρας – Δωροεπιταγή 65 ευρώ από την εταιρεία ANTHRAX MACHINES, Δωροεπιταγή  65 ευρώ από την εταιρεία MACHINE SHOP,  Δωροεπιταγή   65 ευρώ από την εταιρεία STATHATOS ATHLETICS.
1η γυναίκα -Δωροεπιταγή 65 ευρώ από την εταιρεία ANTHRAX MACHINES, Δωροεπιταγή  65 ευρώ από την εταιρεία MACHINE SHOP,  Δωροεπιταγή   65 ευρώ από την εταιρεία STATHATOS ATHLETICS.
– Δώρα χορηγών μετά από κλήρωση:
7 δωροεπιταγές  25 ευρώ έκαστος από την εταιρεία ANTHRAX MACHINES.                                      5 δωροεπιταγές  25 ευρώ έκαστος από την εταιρεία MACHINE SHOP.                                                   5 δωροεπιταγές  25 ευρώ έκαστος από την εταιρεία STATHATOS ATHLETICS.
Επίσης η εταιρεία ANTHRAX θα παρέχει έκπτωση 20% για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε όλους τους συμμετέχοντες.
– Θα υπάρξουν 2 κατηγορίες (άνδρες και γυναίκες) χωρίς ηλικιακά και προπονητικά κριτήρια.
– Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται έως τις 11 Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Στις 12 Απριλίου, ημέρα Κυριακή, θα ανακοινωθούν τα 3 Workouts, τα οποία θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε και να μας τα στείλετε έως τις 22 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη. Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ατομικές είτε ομαδικές εγγραφές. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα, είτε email. Tο κόστος για κάθε συμμετοχή ανέρχεται στα 12 ευρώ.
– Τα Workouts καθώς και τα standards της κάθε άσκησης , θα αναρτηθούν τη Κυριακή 12 Απριλίου.
 – Η διαδικασία για τα βίντεο θα είναι η ίδια που ακολουθείται σε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή θα τραβήξετε τα βίντεο σας, θα τα ανεβάσετε στο YouTube και θα μας στείλετε το Link μαζί με την επίδοση σας. Μετά την παρακολούθηση των βίντεο από εμάς, θα ανεβεί το τελικό Leaderboard.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts