La casa de... CrossFit!

Τι θα γινόταν αν διάσημοι αθλητές του CrossFit άφηναν στην άκρη τις μπάρες και αναλάμβαναν χρέη ηθοποιού για την δημοφιλή σειρά La casa de papel? Ποιός θα ενσάρκωνε τον Professor, τον Berlin,  την Tokyo? Προσοχή στα σπόιλερ για όσους δεν έχουν δει και τον τελευταίο κύκλο.


PROFESSOR = RICH FRONING JR.


Ο μετρ της στρατηγικής… Ο οκτάκις πρωταθλητής των Games δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο Professor, o ηγέτης και το μυαλό. Ο Φρόνινγκ πάντα ξέρει που και πόσο να πιέσει. Που και πότε να αφήσει το πόδι από το γκάζι και να παίξει συντηρητικά. Στο τέλος της ημέρας, όταν τα πάντα κρίνονται στο νήμα, είναι αυτός που πρέπει να πάρει την τελική απόφαση. Οπως και ο Σέρχιο Μαρκίνα, που κινεί τα νήματα πίσω από κάθε απόφαση για την ομάδα του.


BERLIN = MAT FRASER


Μία πολεμική μηχανή χωρίς… αναστολές. Ο Ματ Φρέιζερ ταιριάζει γάντι στο ρόλο του Berlin. Από τη μία κοντά στον Professor λόγω συγγένειας από την άλλη τόσο μακριά λόγω χαρακτήρα. Κάτι που πλησιάζει στους Φρόνινγκ και Φρέιζερ. Τους ενώνει το πάθος για νίκη και το Mayhem τους χωρίζει ο χαρακτήρας τους. Ο οικογενειάρχης και ο μοναχικός λύκος. Όπως ο Berlin έτσι και ο τέσσερις φορές κάτοχος των Games κλέβει την παράσταση. Τα φώτα πέφτουν πάνω του και υποσκιάζει τους γύρω του, γράφοντας ιστορία.


PALERMO = PATRICK VELLNER


«Το πραγματικό χάος δεν κάνει θόρυβο»… Η είσοδος του Παλέρμο στην τρίτη σεζόν προσπάθησε να καλύψει το κενό του Μπερλίν. Άλλος ένας εκρηκτικός χαρακτήρας, ο οποίος ωστόσο μπορεί να σε μπερδέψει με την ηρεμία του κάποιες φορές. Ετσι και ο Βέλνερ. Μοιάζει με τον ήρεμο γείτονα της διπλανής πόρτας, όμως κι αυτός αρέσκεται σε ίντριγκες (ιδίως μέσω social media). Θα ήθελε να γίνει ο νέος Φρέιζερ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Προσπαθεί όμως και δημιουργεί… χάος!


TOKYO = SARA SIGMUNDSDOTTIR


Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο… Αλλοπρόσαλλος χαρακτήρας η Τόκιο. Όπως και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της Σάρα κυρίως στα Games. Εκεί που περιμένεις να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στην εξιλέωση, χύνει την καρδάρα και τα καταστρέφει όλα γυρνώντας πάλι στο σημείο μηδέν. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν περνά απαρατήρητη και ότι κι αν συμβαίνει θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

NAIROBI = TIA CLAIR TOOMEY


Ακούραστη, ασταμάτητη, ανεπανάληπτη. Οποιο εμπόδιο κι αν βρεθεί μπροστά της θα το αντιμετωπίσει με πάθος και αποφασιστικότητα. Η Ναϊρόμπι έκλεψε τις καρδιές του κοινού στη σειρά με τον ίδιο τρόπο που το έκανε και η Τούμι. Ξεκίνησε σαν αουτσάιντερ την πορεία της, αλλά σύντομα εξελίχθηκε σε ένα πρωταγωνιστικό γρανάζι.

GANDIA = JACOB HEPPNER


Αλεξίσφαιρος και πεισματάρης… Αρέσκεται να πυροβολεί και να ανατινάζει πράγματα. Ο Χέπνερ μοιράζεται με τον «κακό» της σειράς το πάθος για εκρήξεις, ενώ οι δυο τους μοιάζουν και εξωτερικά. Ο Αμερικανός αθλητής (όπως και ο Γανδία) δεν το βάζει κάτω και παρά τις αναποδιές που μπορεί να του τύχουν συνεχίζει με ολοένα και βελτιούμενες επιδόσεις.


RIO = NOAH OHLSEN


Αγαθός, αφελής, ικανός! Ο Νόα Ολσεν πάντα έπασχε από θέματα ψυχολογίας. Παρά τις ικανότητές του, όλο και κάτι θα γινόταν που θα τον έριχνε εκτός μάχης. Αντίστοιχα και ο Ρίο στη σειρά παλεύει με τους… δαίμονές του, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του. Στο τέλος φαίνεται να τα καταφέρνει, όπως και ο Ολσεν πέρυσι στα Games.

LISBON = ANNIE THORISDOTTIR


«Την εμπειρία πρέπει να την υποστείς» Αλμπέρ Καμύ, Γάλλος νομπελίστας συγγραφέας. Η Αννι Θόρισντοτιρ έχει γευτεί την επιτυχία, την αποτυχία, την επάνοδο. Οπως και η Ρακέλ Μουρίγιο (Λισσαβώνα). Τα πάνω και τα κάτω την έχουν γαλουχήσει προκειμένου να μπορεί να διαβάζει τις καταστάσεις και να πράττει αναλόγως με ψυχραιμία.

DENVER = JAMES NEWBURY


Με τρέλα και άγνοια κινδύνου… Ο Τζέιμς Νιούμπερι δεν σταματάει πουθενά. CrossFit, τρίαθλο, δέκαθλο. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Ακόμα και αν τραυματιστεί θα το αντιμετωπίσει με χιούμορ. Σαν τον Ντένβερ που είναι μέσα σε όλα. Δεν θα διστάσει να πέσει στη φωτιά χωρίς να πολυσκεφτεί τις συνέπειες και τους κινδύνους. Αέρα κι ότι βγει!

STOCKHOLM = KATRIN DAVIDSDOTTIR


Με τα πάνω και τα κάτω… Εκεί που λες ότι αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο, επιστρέφει στο παρασκήνιο. Πάντα η Κάτριν Ντέιβιντσντοτιρ βρίσκεται κοντά στην κορυφή, κοντά στην ελίτ. Ωστόσο, με κάποιο τρόπο, κάποια θα βρεθεί να της κλέψει τη δόξα. Ετσι και η Στοκχόλμη. Συνεχώς δίπλα στους πρωταγωνιστές, κάποια ηγετικά ξεσπάσματα, αλλά πάντα υπάρχει κάτι που… λείπει.

ALICIA SIERRA = KARA SAUNDERS


Πείσμα δίχως όρια! Τι κι αν έχασε ένα τίτλο στο νήμα; Δεν τα βάζει κάτω η Κάρα Σόντερς. Είναι εντυπωσιακό το πάθος της και η θέλησή της. Οπως αντίστοιχα συμβαίνει με την επιθεωρήτρια Αλίσια Σιέρα που δεν λέει να παρατήσει την προσπάθειά της να πιάσει την ομάδα του Προφεσόρ, παρότι είναι ετοιμόγεννη. Με τον ίδιο ζήλο, η Σόντερς λίγους μήνες μετά τη γέννα εντυπωσίασε στο Οπεν κερδίζοντας την πρόκρισή της για τα Games.

HELSINKI = BRONISLAW OLENKOWICZ


Αγαθός γίγαντας! Η δύναμη του Ολένκοβιτς εντυπωσιάζει. Η άνεση με την οποία σηκώνει τριψήφια κιλά… Ωστόσο, ο Πολωνός αθλητής δεν είναι μονοδιάστατος. Σαν τον Ελσίνκι που μπορεί το παρουσιαστικό του να προϊδεάζει για έναν άμυαλο μισθοφόρο, όμως τα φαινόμενα απατούν, καθώς λειτουργεί εξαιρετικά και σαν… ψυχολόγος! Ετσι και ο Ολενκοβιτς μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Σπουδαίος στις άρσεις, ικανότατος όμως και στα gymnastics. Ενα πραγματικό πολυεργαλείο.

MOSCU = JOSH BRIDGES


Αγαπητός στους πάντες. Ο Τζος Μπρίτζες μπορεί να μην ήταν ποτέ ο πρωταθλητής. Ο καλύτερος. Ηταν, είναι και θα είναι, όμως, ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές του CrossFit. Ανάλογα και ο Μόσχα είναι ένας χαρακτήρας που δεν γίνεται να αντιπαθήσει κάποιος. Συνήθως σε δεύτερο ρόλο στη σειρά και τους αγώνες αντίστοιχα αλλά πάντα πρώτο στις καρδιές του κοινού.

ARTURITO = DAVE CASTRO


Λατρεύεις να τον μισείς! Ο Ντέιβ Κάστρο μπορεί να είναι το αφεντικό των Games, όμως, αναμφίβολα συγκεντρώνει πάνω του και πολλά πυρά κυρίως για τις επιλογές του, τόσο στο format των αγώνων, όσο και για τα workouts. Ο Αρτουρίτο δεν διαφέρει και πολύ. Ηταν αφεντικό στην τράπεζα αλλά δεν τον συμπαθεί κανένας. Το αντίθετο μάλιστα. Ολοι προσμένουν με ποιον τρόπο θα μας… αφήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts