Νέος προπονητής της Γουέλς ο Σέιν Ορ!


Την συνεργασία της με τον προπονητή των πρωταθλητών, Σέιν Ορ, ανακοίνωσε η Μπρουκ Γουέλς! Η Αμερικανίδα αθλήτρια ευελπιστεί πως ο κόουτς των Τία Κλερ Τούμι και Ματ Φρέιζερ θα την βοηθήσει στο να εκπληρώσει τον πολυπόθητο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας θέσης στο βάθρο στα Games. 

Η 25χρονη γνωστοποίησε προ μερικών ημερών τη λύση της επί τεσσάρων ετών επαγγελματικής της συνεργασίας με τον Μπεν Μπέρτζερον. Υπό τις οδηγίες του πέτυχε φέτος την καλύτερη επίδοσή της στα Games καταλαμβάνοντας την 5η θέση, ωστόσο, θεώρησε πως χρειάζεται μία αλλαγή για να φτάσει ακόμη ψηλότερα. 

Η Γουέλς συμμετέχει στο κορυφαίο τουρνουά CrossFit τα τελευταία 6 συνεχόμενα χρόνια, ήτοι από 19 ετών. Στο ντεμπούτο της το 2015 κατέλαβε την 16η θέση, ενώ την επόμενη χρονιά έκανε το άλμα φτάνοντας στην 6η θέση. Το 2017 έπεσε στην 14η θέση για να ανακάμψει εκ νέου το 2018 (8η), ενώ πέρυσι έμεινε 15η.

Τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα, ίσως, ήταν ένας από τους λόγους που την οδήγησαν στην αλλαγή προπονητή. Βέβαια, ρόλο στην απόφασή της ενδέχεται να έπαιξε και η στενή σχέση της με την Τούμι. Εκτός από φιλία, τους συνδέει και ο ίδιος χορηγός, η εταιρεία NoBull. 

Μένει, πλέον, να φανεί αν ο Σέιν Ορ θα μπορέσει να καθοδηγήσει άλλη μία αθλήτρια προς την επίτευξη του στόχου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts