Η επιστροφή του θρύλου!


Ο Ριτς Φρόνινγκ έριξε την βόμβα! Επιστρέφει στο ατομικό, με στόχο να βρεθεί ξανά στην κορυφή των τίτλων έστω και με… συγκάτοικο τον Ματ Φρέιζερ.

Εδώ και χρόνια, πολλοί περίμεναν το μεγάλο comeback και η ώρα ήρθε. Μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στο Οπεν, ο θρύλος του CrossFit φαίνεται πως πήρε την απόφαση για ακόμα μία μεγάλη παράσταση στον αγωνιστικό χώρο του Μάντισον.

«Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό. Από μικρός δεν μπορούσα να αποδεχθώ την ήττα, ούτε καν όταν έπαιζα με τα ξαδέλφια μου» τόνισε ο Φρόνινγκ και πρόσθεσε: «Ο στόχος είναι καθαρά η κορυφή και το πέμπτο χρυσό στο ατομικό».

Ο οκτώ φορές κάτοχος του τίτλου (4 ατομικό, 4 ομαδικό) μοιάζει με… ταύρο εν υαλοπωλείο τις τελευταίες ημέρες. Στα βίντεο που ανεβάζει στο Ινσταγκραμ θυμίζει μποξέρ έτοιμο για μάχη στο ρινγκ, με το νέο… υπέρκομψο μασελάκι που επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.


«Δεν δέχομαι να είμαι δεύτερος. Εχω θυσιάσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να βρίσκομαι στην κορυφή» ανέφερε ο Φρόνιγνκ.

Την... σπόντα του είχε ρίξει και ο Ντέιβ Κάστρο, αναρτώντας την φωτογραφία των κορυφαίων του Οπεν και σχολιάζοντας: «Φανταστείτε να αγωνίζονταν όλοι αυτοί στο ατομικό...»!



Ηδη έχουν ξεκινήσει, βέβαια και φήμες περί επιστροφής και του Φρέιζερ προκειμένου να εμποδίσει τον «άσπονδο» φίλο του από το να τον ισοφαρίσει. Ο Κάστρο δέχεται μηνύματα, ώστε να δώσει wild card στον πεντάκις πρωταθλητή, έτσι ώστε και να υπερασπιστεί τη θέση του αλλά και να μπορέσουμε να δούμε ξανά μία κόντρα μεταξύ των δύο σπουδαίων αθλητών. 

Καλό μήνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts