Επιστροφή στη δράση!


To Greek Throwdown επιστρέφει… διαδικτυακά! Η επάνοδος στα γυμναστήρια συνοδεύεται με το πρώτο τουρνουά στη χώρα μας, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας που έβαλε στον «πάγο» τους περισσότερους αθλητές και όλες τις διοργανώσεις.

Εστω και σε μορφή online μπορούν πια όλοι να συμμετάσχουν σε μία εγχώρια διοργάνωση, προκειμένου να μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. 

Το Greek Throwdown θα διεξαχθεί από τις 14/6 έως τις 18/7. Την ερχόμενη Δευτέρα 7/6 θα ανακοινωθούν τα πέντε workouts, με τους αθλητές να έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για το κάθε ένα, προκειμένου να βιντεοσκοπήσουν την προσπάθειά τους και να στείλουν το βίντεο.

Κάθε workout θα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Η πρώτη εβδομάδα (14-20/6) θα αφορά indoor rowing, η δεύτερη (21-27/6) θα περιλαμβάνει ασκήσεις με το σωματικό βάρος, ενώ θα ακολουθήσουν gymnastics (28/6-4/7), weightlifting (5-11/7) και CrossFit (12-18/7). 

Το κόστος συμμετοχής είναι στα 12€, με deadline στις 20/6, ενώ όσοι λάβουν μέρος θα έχουν έκπτωση 50% για την εγγραφή τους στο Greek Throwdown που θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία αθλητών, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

Εγγραφή για τη διοργάνωση μπορεί να κάνει κάποιος/α πατώντας ΕΔΏ.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί εξοπλισμό μπορεί να τον προμηθευτεί με έκπτωση 15% από το dailynutrafitshop χρησιμοποιώντας τον κωδικό GTD2021. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts