Chalkida Throwdown 2023: Η νίκη απαιτεί ιδρώτα και κολύμπι!


Ενα από τα πιo… ιστορικά πια τουρνουά σχετικά με το CrossFit στην Ελλάδα, το Chalkida Throwdown, επιστρέφει! Αυτό το Σαββατοκύριακο, 8-9 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο της Χαλκίδας θα διεξαχθεί η… όγδοη πράξη της διοργάνωσης, στην οποία έχουν συμμετάσχει σπουδαία ονόματα ανά τα χρόνια.

Στους αθλητές που θα αγωνιστούν τη φετινή χρονιά στο Chalkida Throwdown πάντως, δεν θα αρκεί μονάχα να ιδρώσουν για την νίκη! Θα πρέπει και να… βραχούν στο κυνήγι της πρωτιάς, καθώς θα κληθούν να κολυμπήσουν στο κολυμβητήριο στο οποίο έχει δώσει πρόσβαση ο Δήμος Χαλκιδέων. Ετσι, προστίθεται μία νέα και δύσκολη πρόκληση για τους διαγωνιζόμενους, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα, ώστε να μην χάσουν πολύτιμο έδαφος στο leaderboard.



Συνολικά οι αθλητές θα αγωνιστούν στις εξής κατηγορίες:

-Elite men

-Elite women

-Scaled men

-Scaled women

-Masters men 3539

-Masters men 40-44

-Masters women 40-44

-Masters men 45-49

-Masters women 45-49

-Masters women 50+

-Teenage girls

-Team mixed

-Team men

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή (7 Απριλίου) στο Vip Box από τις 18:00 μέχρι τις 20:00, ενώ θα ακολουθήσει το briefing των workouts. Οσοι δεν προλάβουν, θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους το Σάββατο το πρωί 08:00-08:45.


Συνολικά πέντε θα είναι τα workouts που θα κληθούν να φέρουν σε πέρας οι συμμετέχοντες με στόχο την κορυφή. Δύο το Σάββατο και τρία την Κυριακή. Τα τέσσερα εξ’ αυτών είναι γνωστά, όχι όμως και ο τελικός, που θα ανακοινωθεί λίγο πριν από την διεξαγωγή του. Αναλυτικά τα workouts σε elite men και team men είναι: 







Τις λεπτομέρειες και τα workouts όλων των κατηγοριών μπορείτε να τα βρείτε πατώντας ΕΔΩ!  

Οπως αναφέραμε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το δεύτερο event, το απόγευμα του Σαββάτου, εκεί όπου οι αθλητές μετά από 60 θερμίδες στο ποδήλατο, θα πρέπει να κολυμπήσουν 200 μέτρα στην πισίνα. Ισως η απόσταση να μην μοιάζει μεγάλη, ωστόσο, τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν!


Ο νικητής των δύο προηγούμενων τουρνουά, Ανέστης Αρτέμης, δεν θα αγωνιστεί και φέτος, ωστόσο, η μάχη στην elite κατηγορία των ανδρών αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή, ενώ μεγάλες κόντρες μπορούν να γίνουν και στα ομαδικά. 

To timetable μπορείτε να το βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Καλή επιτυχία σε όλους!



ΥΓ.: Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το περσινό Chalkida Throwdown.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts