Ο θρυλικός Froning στο Athens Throwdown!


Τον GOAT του CrossFit, Ριτς Φρόνινγκ, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν αθλητές και θεατές στο Athens Throwdown! Η μεγαλύτερη συμφωνία στα χρονικά των ελληνικών τουρνουά «έκλεισε» και ο κορυφαίος αθλητής του σπορ με δέκα τίτλους στα Games (4 ατομικό, 6 ομαδικό) θα βρεθεί στην Αθήνα, τόσο για να αγωνιστεί στις 5-7 Μαΐου, όσο και για να προωθήσει τον προγραμματισμό του Mayhem και τα προϊόντα του!

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποια κατηγορία θα παίξει, ενώ η παρουσία του θα είναι συμβολική και δεν θα επηρεάσει το leaderboard και τα έπαθλα. Ο Φρόνινγκ με την ομάδα του θα στήσουν το δικό τους περίπτερο στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου στο Φάληρο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράζουν διάφορα προϊόντα όπως ρούχα, καπέλα και άλλα αξεσουάρ, ειδική παλικαρόσκονη για μεταπροπονητικό γεύμα καθώς και σάντουιτς με κρέας από βίσονα, που εκτρέφει στις φάρμες του στο Κούκβιλ! 

Παράλληλα, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να κάνουν και μία… μίνι προπόνηση το πρωί της Κυριακής υπό της οδηγίες του 35χρονου σούπερ σταρ.

«Πάντα η Ελλάδα ήταν ένας προορισμός που ήθελα να επισκεφθώ, αλλά και να επεκτείνω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες» σχολίασε ο Φρόνινγκ και πρόσθεσε: «Πολλοί Ελληνες ακολουθούν τον προγραμματισμό μου και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ξέρω επίσης ότι τους αρέσουν πολύ τα παιδάκια από αρνί. Τώρα θα τους μάθω και εκείνα από βίσονα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts